Raffia papirgarn

100% Træfiber                                                                                                                                                                         

Natural Clubs Raffia - et papirgarn fremstillet af 100% nedbrydeligt, FSC-certificeret træfiber. Dette veganvenlige garn passer perfekt til strikket og hæklet tilb...

100% Træfiber                                                                                                                                                                         

Natural Clubs Raffia - et papirgarn fremstillet af 100% nedbrydeligt, FSC-certificeret træfiber. Dette veganvenlige garn passer perfekt til strikket og hæklet tilbehør såsom hatte, tasker, duge og andre ting til indretning. Det er let, luftigt og miljøvenligt - og kan med forsigtighed håndvaskes. Da Raffia er vandafvisende kan du tage dit tilbehør med på stranden. Desuden tåler garnet varme op til 200 grader, hvilket betyder, at du kan bruge det både som underlag og grydelapper.

Papirgarnet er 100% biologisk nedbrydeligt og helt fri for farlige kemikalier. Som om det ikke var nok, er det træfiber som garnet er fremstillet af FSC-certificeret, hvilket betyder, at det materiale der er brugt til fremstillingen udelukkende kommer fra ansvarsfulde og vedvarende kilder. Dette betyder, at du med god samvittighed kan bruge Raffia til alle tænkelige projekter, kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lave af dette spændende garn.

Garngruppe: 0
Kvalitet:
 
100% Træfiber
Nøgle: Ca 35 g = 75 m
Anbefalede pinde: 5.00-5.50 mm
Anbefalede hæklenål: 4.00-4.50 mm
Hæklefasthed: Ca 15-16 fm x 6-7 p = 10 x 10 cm

llamasilk_tvattrad_1.jpg

Brug ikke skyllemiddel

Mere

Raffia papirgarn 8 varer

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8