Når du handler hos www.fiksefingre.dk gælder følgende handelsbetingelser:

www.fiksefingre.dk ejes af Korsholm, som drives af Danni Korsholm Jeppesen.

Du handler med:

CVR-nr.: 35069143

Korsholm

Munkgårdkvarteret 250

7400 Herning

E-mail: info@fiksefingre.dk

Tfl. 42606706 (Vær opmærksom på at vi desværre ikke er ved telefonen hele tiden, da vi er en familie med jobs ved siden af driften af www.fiksefingre.dk. Hvis du ønsker telefonisk kontakt, send da gerne en e-mail med dit telefonnummer og vi vil ringe dig op hurtigst muligt).

Alle aftaler indgås på dansk.

Betaling:

Du kan betale med følgende kort: Dankort og e-dankort.

Bankoverførsel: Konto: 7604 0001609223 Vær dog opmærksom på at www.fiksefingre.dk skal have registreret din betaling i vores netbank inden forsendelse. Derfor må du beregne længere leveringstid ved denne betalingsmetode.

Mobilpay: For betaling via mobilpay kontakt os venligst. 

Alle vores priser er inklusiv 25% moms og priserne angives i danske kroner. Alle betalinger vil være gebyrfrie for dig som kunde. Pengene for dit køb trækkes først når varen går til forsendelse fra www.fiksefingre.dk.

www.fiksefingre får aldrig adgang til de indtastede informationer ang. betalingskort, da samtlige transaktioner håndteres krypteret igennem Nets Danmark A/S (PBS).

Priser:

Købet faktureres til den pris der er oplyst på websiden ved bestillingen. Priserne ændres løbende og ofte fra dag til dag.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, restordre samt trykfejl og prisændringer.

Forsikring af varer:

www.fiksefingre.dk er ansvarlig for dine sendte varer til du som kunde er i besiddelse af varen. Herefter overgår risikoen for beskadigelse eller ødelæggelse af varen til dig som kunde.

Fragtpriser:

GLS pakkeshop:

0-1 kg: 43,75 kr

1-5 kg: 52,50kr

5-10 kg: 63,75 kr

Levering til adressen med GLS:

0-1 kg: 67,50 kr

1-5 kg: 76,25 kr

5-10 kg: 87,50 kr

Afhentning hos fiksefingre.dk:

Gratis

Vi bestræber os på at indlevere pakker til forsendelse næste hverdag efter vi har modtaget din bestilling. 

Dog med forbehold for travle perioder.

Vær opmærksom på at du har en tidsfrist til at hente pakken på posthuset/butikken.

Ved afhentning hos fiksefingre.dk vil du modtage en sms når din bestilling er klar til afhentning. Vi aftaler her hvornår du ønsker at afhente din bestilling. Husk altid at få bekræftet det ønskede tidspunkt.

Levering:

Ved varer der ikke er på lager vil der forekomme længere levering. Kunden oplyses om dette ved bestilling af den enkelte vare og kontaktes via e-mail normalvis næste hverdag. Du har som kunde derefter mulighed for at afvente varen, ombytte eller fortryde købet.

Vi leverer til pakkeshops og adresser i Danmark. 

Når varen er afsendt fra www.fiksefingre.dk vil du modtage en e- mail, samt når pakken er til afhentning i pakkeshoppen. 

Afhentning:

Afhentning vil være muligt, men kun efter aftale. Shoppen, drives af en familie der har jobs ved siden af driften på www.fiksefingre.dk. Vi vil derfor ikke kunne forudsige tidspunkter vi er at træffe.

Afvigelser af farver:

Vi kan desværre ikke garantere at farverne på garnet er vist korrekt på din skærm, da skærme viser farver forskelligt. Hvis du oplever at garnets farve ikke stemmer overens med din forventning, har du som kunde altid mulighed for at benytte dig af din fortrydelsesret. 

Fortrydelsesret:

Du har som kunde mulighed for at fortryde dit køb indenfor 14 dage efter du har modtaget varen rent fysisk. Hvis fristen udløber weekend eller helligdag, forlænges fristen til næstkommende hverdag.

Hvis du fortryder dit køb bedes du kontakte os på info@fiksefingre.dk og vi vil guide dig igennem proceduren. Du kan altså ikke blot sende varen retur uden at have kontaktet os først.

Varen skal herefter sendes til www.fiksefingre.dk (eller afleveres til os – dog kun efter nærmere aftale). Dette skal ske senest 14 dage efter du har kontaktet os ang. du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Varen kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling eller nægtes modtaget. Nægter man modtagelse, hæfter man for forsendelses omkostningerne begge veje. Samt 50 kr i håndterings gebyr.

Efter vi har modtaget varen retur kan vi begynde tilbagebetalingen af dine tilgodehavende penge, med en senest frist på 14 dage. Du hæfter som kunde for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og funktioner. Du må som kunde altså undersøge varen på samme måde som det måtte være tilladt i en fysisk butik – men varen må ikke tages i brug. Hvis varen har været taget i brug på en måde der ikke er tilladt i en fysisk butik og www.fiksefingre.dk ikke har mulighed for at sælge den varen videre, skal du som kunde forvente at vi fratrækker værdiforringelsen fra det beløb der tilbagebetales. Hvis varen ikke har nogen handelsværdi, vil du ikke få købs beløbet tilbagebetalt. Vi gør opmærksom på at produkter der har mislugt som fx røg, fugt, mug, mados, husdyr, parfume eller lig. ikke kan sælges igen og varen derfor ikke vil have handelsværdi. Ligeledes, må varen ikke mangle fx banderole, være skrevet på, taget i brug eller lign. Dette medfører også at varen mister sin handelsværdi. Du skal altid returnere i originalindpakning og sørge for at du ved forsendelse har pakket varen forsvarlig ind. Du bærer som kunde risikoen for varen ved forsendelse, indtil www.fiksefingre.dk har modtaget den. Det er altså dig som kunde der skal gemme postkvitteringer/ track and trace numre.

Reklamation:

Hvis din købte vare er defekt gælder købelovens regler. Du har mulighed for at reklamere for mangler og defekter indenfor 24 mdr efter leveringen af varen. Du skal kontakte os på info@fiksefingre.dk med en udførlig beskrivelse af hvad problemet er. Husk at vedhæfte din kvittering. Herefter skal varen sendes (eller ved nærmere aftale indleveres) til os snarest muligt til vurdering af varen.

Hvis reklamationen accepteres af www.fiksefingre.dk afholder vi udgifterne til forsendelse. Det er dog dig som kunde der har ansvaret for varen indtil den er www.fiksefingre.dk i hænde. Husk derfor altid at gemme evt. post kvitteringer/track and trace numre. Herefter vil vi vurdere varen og reklamationen.

Dog hører almindelig slidtage eller forkert brug af varen ikke under reklamationsretten.

Persondata politik:

For at kunne handle med www.fiksefingre.dk skal du registreres med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Dermed har vi mulighed for at kunne levere varen til dig.

Du kan altså frit besøge siden, uden at oplyse dine personlige informationer, indtil du vælger at foretage et køb.

Oplysninger registreres hos fiksefingre.dk opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når dine personoplysninger indsamles via webshoppen sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke. Dvs. du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles.

Indehaveren af fiksefingre.dk og administratorere har adgang til de oplysninger der registreres om dig.

Den dataansvarlige på fiksefingre.dk er Danni Korsholm Jeppesen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til fiksefingre.dk vidregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har som registreret hos fiksefingre.dk altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelser ifbm. dette rettes til fiksefingre.dk til info@fiksefingre.dk

Cookies:

www.fiksefingre.dk anvender cookies.

Ferielukket:

Vi holder ferielukket ugerne 29, 30, 31

Opdateret d. 14/3-21