Om os :)

Vi er en ny webshop som er opstartet i 2016

Webshoppen er ejet og drevet af ”korsholm” som ejer www.fiksefingre.dk. Firmaet er beliggende i Herning hvor vi sender fra til vores kunder i Danmark.

Vi ønsker at sælge lækkert garn og tilbehør, så dine projekter bliver en succes. Vi ønsker god kvalitet af vores produkter, men til konkurrencedygtige priser.

Skriv gerne til os, hvis vi mangler din foretrukne kvalitet og vi vil tage det med i vores overvejelser, når vi tager nye produkter i vores sortiment.

Shoppen drives af Danni, som er kæreste med Charlotte. Sammen har vi vores dreng Laust.

Vi har længe ønsket at starte en webshop, men springet er først blevet taget efter Laust kom til verdenen. Strikke og hækle dillen, er nemlig en stor del af Charlottes hverdag og har været det i mange år.  Her er ideen opstået med at starte en webshop til de fiksefingre med garn til div. projekter samt tilbehør til hækling og strikning.

Vi har begge jobs ved siden af driften på www.fiksefingre.dk – derfor har vi ikke mulighed for lige at tage telefonen altid når du ringer. Men hvis du skriver en mail til info@fiksefingre.dk vil vi ringe dig op senere samme dag. Det samme gælder med e-mails som vi besvarer på alle hverdage, men typisk ikke lige med det samme. Vi bestræber os på at sende din ordre samme dag, hvis vi har modtaget din ordre før kl. 15:00.

Vi ønsker at være en webshop med gode priser og at vore kunder føler de får en god service i hele processen med at bestille deres kreative materialer hos os.