Hooked Zpagetti

92% Højkvalitets bomuld, 8% Andre fibre                                                                                                                                                              

Tag et skridt ind i Hoookeds fantastiske verden. Zpaghetti fremstilles af rester fra mode-og tekstilindustrien, det tiltaler alle der bekymrer sig om...

92% Højkvalitets bomuld, 8% Andre fibre                                                                                                                                                              

Tag et skridt ind i Hoookeds fantastiske verden. Zpaghetti fremstilles af rester fra mode-og tekstilindustrien, det tiltaler alle der bekymrer sig om miljøet. Det er et strikket tricotagebånd, som består af 92% smart, genanvendt bomuld. Eftersom materialet kommer fra modeindustrien ligger farverne altid rigtigt for tiden. Zpaghetti er perfekt til at strikke og hækle med. Kan anvendes til beklædning og tilbehør, men nok mest til boligindretning, puder, tæpper og tasker m v. Mulighederne er uendelige!

Ved bestilling bør du være opmærksom på at farverne kan variere en smule, da garnet ikke er et klassisk garn med indfarvning. Netop fordi at garnet er af genanvendt bomuld, vil det meget sjældent være mulig at bestille de samme farver hjem. Derfor bør du bestille rigeligt til dit projekt. Vi vil forsøge at sende så ens farver som muligt, men der kan stadig være forskel på nuancerne. 

Mængden på en rulle svarer ca. til et strikket stykke på 50 x 50 cm. 

Indhold: 92% Højkvalitets bomuld, 8% Andre fibre
Vægt/længde: ca. 900 g = ca. 120 m
Anbefalede pinde: 10-12
Vask: Håndvask anbefales.

Mere

Hooked Zpagetti